Subunităţi

  

Mă interesează!
Detalii

Oradea

CLĂDIRE CENTRALĂ, aflată în loc. Oradea, str. Nojoridului nr. 27, jud. Bihor, pe teren cu suprafaţă totala de 1.885 mp iar cladirea cu suprafaţă construită – parter  217 mp, cu etaj la fel 217 mp şi cu o anexa magazie cu o suprafaţă totala de 70 mp.

Construcţia este masivă cu posibilităţi de supraetajare, respectiv mansardare.

Clădirea este racordată la reţeaua de apă şi canal a oraşului Oradea şi este racordată prin firidă proprie la curent electric 220 V si 380 V, iar încălzirea se realizeaza prin cazane de gaz, separate pentru parter şi etaj.

  

Mă interesează!
Detalii

Episcopia Bihor

Proprietatea se găseşte în cartierul Episcopia Bihor, str. Matei Corvin nr. 321, unde dispunem de o suprafaţă totala de 14.202 mp compusă din urmatoarele:

-         Staţie de carburanţi, cu deschidere pe strada Matei Corvin, cu o suprafaţă totală de 950 mp cu o capacitate de 70.000 L, dotată cu 2 pompe de carburanţi pentru  comercializare;

-         Hale - destinate pentru reparaţii auto şi magazii în suprafaţă totală de 1.500 mp;

-         Cladire administrativă – compusă din 6 birouri în suprafaţă totală de

 76 mp;

-         Grup social amenajat cu baie pentru personal – 38 mp ...

  

Mă interesează!
Detalii

Sacueni

Proprietatea se găseşte în oraşul Săcueni, jud. Bihor, la intersecţia DN 19 B şi DJ 767 A, str. Irinyi Janos nr. 154.

Suprafaţa totală a proprietăţii este de 4.627 mp în totalitate betonată, dotată cu utilităţile oraşului Săcueni, având transformator propriu de      150 KWh.

Pe această suprafaţă se gasesc urmatoarele clădiri:

-         Staţie de carburanţi cu suprafaţă totala de 950 mp deschisă pe DN 19 B cu o capacitate de 35.000 L  combustibil, dotată cu 2 pompe cu câte 2 braţe pentru deservire clienţi cu benzină şi motorină;

-         Staţia dispune şi de un SKID GPL de 4.500 litri cu pompă de deservire ....

  

Mă interesează!
Detalii

Valea lui Mihai

Proprietatea se gaseşte în oraşul Valea lui Mihai pe DN 19 C la 4 km de trecerea de frontieră în Ungaria, str. Kazinczy Ferenc nr. 45, jud. Bihor, cu suprafaţă totală de 11.867 mp în totalitate betonată, în afară de spaţiile verzi.

Utilităţile sunt următoarele: curent trifazic cu transformator propriu cu o capacitate de 150 KWh, apă, canalizare de la oraş şi este legată la reţeaua de gaz.

Pe suprafaţa de 11.867 mp se găsesc urmatoarele clădiri:

-         Sală de nunţi şi întruniri cu 150 locuri, cu dotare bucătărie şi anexe;

-         Staţie de carburanţi cu o capacitate de 80.000 L, dotată cu 2 pompe cu câte 4 pistoale pentru deservire cu deschidere pe strada Kazinczy Ferenc ...